Hotel Restaurant De Wijkerhaven

Restaurant De Wijkerhaven

In de havens van Beverwijk ligt al dertig jaar een robuust en huiselijk restaurant. Van oorsprong een thuisoord voor truckers wereldwijd, maar inmiddels ook een vaste stek voor lokaal publiek. Onze klanten omschrijven ons restaurant als een sfeervolle locatie met heerlijk eten en veel keuze. Wij serveren smakelijke volle borden tegen een betaalbare prijs, zodat uit eten voor iedereen aantrekkelijk is.

Hotel De Wijkerhaven

Naast ons restaurant bieden wij zestien hotelkamers, geschikt voor zowel gezinnen als zakenrelaties. Ideaal na een dag shoppen op de Beverwijkse Bazaar, een werkbespreking of een avond swingen want De Wijkerhaven staat ook garant voor entertainment. Wij hanteren een actieve agenda vol muziek en optredens.

Feesten en partijen

Heeft u zelf iets te vieren? Ook voor uw feestje zijn wij een uitstekende partij.

Zakenlunch of catering

In ons hotel en restaurant hebben wij gratis WIFI, wel zo handig tijdens een zakenlunch of bespreking. Blijft u liever op de zaak? Wij verzorgen ook catering of een bittergarnituur voor bij de borrel.

Aanbiedingen en activiteiten / Agenda

 

* 29 Oktober Matt Jaxxon and Friends

Een nieuw concept, weer eens wat anders dan het Vip&Artiest feest, maar absoluut niet minder gezellig. Zet deze datum in uw agenda!!! Binnenkort meer informatie!